Teknoloji

Hades II Açıklandı! Gelecek Yıl Çıkıyor

Supergiant Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Hades, roguelike türünün en kaliteli temsilcilerinden biriydi. Sayısız ödüle de sahip olan oyunun hayranları için The Game Awards 2022 kapsamında sevindirici bir haber geldi. Hades II duyuruldu.

Hades’in Devam Filmi Hades II Duyuruldu

İlk oyunun en iyi yönleri üzerine kurulan Hades II, tıpkı Hades gibi öncelikle Erken erişimadım ile 2023 yılda çıkacaktır. Bu sefer bizi yeraltı dünyasının prensesiyle tanıştıracaktı. Oyunculardan gelecek geri bildirimlere göre parkur belirlenecek.

Açıklamanın ardından ilk detayları paylaşmayı ihmal etmeyen Supergiant Games, asıl düşmanımızın Titanlar olacağını ve bu sefer kara büyü kullanabileceğimizi söyledi. İlk oyunu oynamadan ikinci oyuna geçmek istiyorsanız size güzel bir haberimiz var. Öyle ki, her ne kadar doğrudan Hades’in devamı niteliğinde olsa da, olup biteni anlamak için ilk oyunu oynamaya gerek kalmayacaktı.

Geliştirici tarafından verilen bir diğer değerli detay da bu sefer yer altı dünyasının ölümsüz prensesi Melinoe rolünü oynayacağımız. Supergiant Games, Hades ile akraba olduğuna inanılan ve hakkında çok az şey bilinen bu karakterin hikayesini anlatmak için oldukça hevesliydi.

Şu an için net bir çıkış tarihi olmayan Hades II oyununu istek listenize ekleyebilirken aşağıdan duyuru fragmanına göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu